home

slipperlaup-logo

De leukste kroegentocht van Panningen!

Op zondag 31 juli 2022 vindt de 3e editie van de Panningse Sjlipperlaup plaats. Na de Sjliepselaup in Januari, gaan we een extra tocht organiseren in het gezellige centrum van Panningen voor; De Sjlipperlaup! Met een Sjlipper bedoelen we natuurlijk een slipper. Voor deze nieuwe loop mag je creatief aan de slag om je gekregen slipper, die je krijgt bij de start, veilig naar het einde te loodsen. En natuurlijk mag je het anderen moeilijk maken door ze te beroven van hun slipper.

Met een paspoort en je Sjlipper krijg je in 6 kroegen een shotje. Voor iedereen die bij het laatste shotje zijn slipper weer aan ons overhandigt heeft de loop succesvol voltooid! Hierna ontvang je van onze de andere slipper, zodat je de hele zomer lekker kunt lopen op je welverdiende paar slippers !

Koop de tickets voor je team op onze kroegenpagina en kies je eigen startcafé. Print je aankoopbewijs uit en ga hiermee op 31 juli om 15:00 uur naar je gekozen café.

Alleen daar ontvang je je startbewijs. Tot 20:00 uur heb je de tijd om bij maximaal 6 deelnemende kroegen een shotje te halen . Kun jij om uiterlijk 20:00 uur je volle paspoort laten zien en je slipper intact weer inleveren? Dan heb je de loop tot een einde gebracht!

We starten deze editie van de Sjlipperlaup met 6 deelnemende café’s. Schrijf je dus snel in voordat je favoriete startkroeg vol zit! Lukt het jouw team om vóór 20:00 het paspoort vol te krijgen én je slipper veilig af te leveren?

Per café zijn er maar een beperkt aantal startplaatsen beschikbaar. Zijn de startplaatsen van je favoriete café uitverkocht? Dit is dé mogelijkheid om eens een ander café goed te leren kennen!
Deelname vanaf 18 jaar. Legitimatie is verplicht